vineri, 10 mai 2013

Tort Cutie de parfum





3 comentarii:

  1. BUNA ZIUA!VA URMARESC PE FACEBOOK SI VA FELICIT PT TOATE TORTURILE,SUNT FOARTE ASPECTUOASE.URMARESC SI ACTIVITATEA D-NEI VIORICA DINU,LA FEL SI DANSA ESTE O MAESTRA DESAVARSITA.IMI PERMIT SA O APRECIEZ IN ACEST MOD,STIIND CA O APRECIATI SI DVS.SI EU SUNT PASIONATA DE TORTURI DAR NU AM TIMP SA FAC SI NICI PT CINE.AM FACUT MULTE CU FRISCA SI CIOCOLATA.DAR MI-AR PLACEA SI CELE CU PASTA DE ZAHAR.INDRAZNESC SA VA CER O FAVOARE.RETETE CU CREMELE PE CARE LE FOLOSITI,AS VREA SA LE INCERC SI EU.AM VAZUT POZE CU SECTIUNI SI SUNT F REUSITE.AM CAUTAT PE BLOG RETETELE,DAR NU LE AVETI SI NICI PE FACEBOOK.MULTUMESC,ANISOARA STARPU

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Anisoara! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Da, o admir si o apreciez foarte mult pe d-na Viorica Dinu si indraznesc sa spun ca dansa si d-na Mariana Vatamaniuc sunt unice nu numai la noi in tara, ci si peste hotare.
    Cat despre retetele mele, ele sunt culese si adaptate de mine de pe blogul Lisei, o alta maestra de la care am invatat multe lucruri frumoase. Le vei gasi acolo, pe blogul dansei (Torturile Lisei), la sectiunea "Creme".
    Spor la torturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMESC,SI MULT SUCCES IN CONTINUARE.ANISOARA

    RăspundețiȘtergere